Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

Master Class i Systemisk Rekruttering

En Master Class hos LUNDMANN er en fuld kursusdag. Den formidler centrale aspekter i rekrutteringen, innovative løsninger og ny viden til at forstå hvordan man skal etablere en velunderbygget og udbytterig rekrutteringsproces.

En Master Class i systemisk rekruttering er målrettet ledere, HR- og rekrutteringskonsulenter fra såvel private som offentlige firmaer og rekrutteringsfirmaer.

De fleste virksomheder har ikke noget velunderbygget system for rekruttering, og dem som har et system, har ofte nogle særlige problemer indlejret heri. Disse problemer kommer ofte til udtryk i en særlig tro på at man kan finde den rigtige medarbejder (se evt. mere her), forudsige potentielle kandidaters job performance, samt at man er i stand til at vurdere andre mennesker i en jobsamtalesammenhæng. Denne tro er meget problematisk, og er ofte en stærkt medvirkende årsag til fejlrekrutteringer, ikke-optimal job performance, rolleuklarheder og demotivation blandt nye såvel som ældre medarbejdere!

Frem for at finde den rigtige medarbejder, skal man i stedet finde ud af hvordan man kan skabe den rigtige medarbejder. På denne master Class vil du få viden og redskaber indenfor følgende områder:

  • Jobanalyser – hvordan du foretager en grundig jobanalyse som inddrager strategi, såvel som lederes, medarbejderes og kunders/brugeres perspektiver
  • Tiltrækning af kandidater – Sådan øger du poolen af potentielle kandidater.
  • Invitation af kandidater til jobsamtaler – Hvordan du øger rekrutteringsudbyttet allerede ved invitationen til jobsamtalen?
  • Jobsamtalen som en udvikling frem for personvurdering – motivation af kandidater, konstruktion af cases og kollegainddragelse.
  • Referencer – fra 5 minutters telefonsamtale til aktiv medinddragelse.
  • Testninghvad skal jeg vælge, og skal jeg overhovedet vælge noget?
  • Onboarding – introduktionsforløb der skaber kulturel og faglig job performance hurtigt.

Tidspunkt og sted

Master Classes afholdes løbende.
Næste Master Class afholdes
Torsdag 6. januar, 2020, kl. 9.30-16.00
Sted: Charlottenborg Kunsthal, København

Pris pr. person

Du bliver certificeret i Systemisk Rekruttering for 4.950 DKK (ekskl. Moms)
prisen inkluderer gourmet-forplejning og materiale

 

Tilmeld_dig_her_160x46