Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

Lars Lundmann

Direktør, Rekrutteringsrådgiver
Cand.psych., ph.d.

Jeg bryder mig ikke om at se mennesker være dømt på forhånd – fanget i andres problematiske fordomme, forestillinger og forventninger til, hvordan man er som person. Når man ikke får en chance, eller når andres vurderinger bygger på et dårligt grundlag.

Når jeg kigger tilbage på det, jeg har lavet igennem det meste af min karriere, så er et af omdrejningspunkterne at afstigmatisere folk, som på en eller anden måde er blevet sat i bås. Det var en del af mit arbejde som praktiserende psykolog, og det er en væsentlig pointe i mange af de artikler og bøger som jeg har været med til at skrive. Det er også en væsentlig pointe i mange af mine foredrag, ligesom det desuden var anledningen til, at jeg i sin tid startede et lampefirma med designede lysterapilamper. Og så var det netop det, som gjorde, at jeg skrev en ph.d. om rekruttering.

I rekrutteringen bliver ansøgere nemlig meget ofte fastholdt i deres tidligere erfaringer, og i de mere eller mindre tilfældige indtryk, som jobinterviewere får af dem. Fortiden og andres billede af en selv forhindrer, at man møder de mange muligheder, som burde være tilgængelige. Det paradoksale er, at hverken fortid (CV) eller andres personvurderinger af en selv siger særlig meget om, hvor godt man vil klare sig i et givent job. Uheldige, negative eller uigennemtænkte rekrutteringsprocesser fylder med andre ord rigtigt meget for utroligt mange mennesker. Derfor har jeg også valgt at fortsætte mit arbejde for at finde løsninger på disse problemer, og derfor stiftede jeg konsulenthuset LUNDMANN.

Formålet med LUNDMANN er bl.a. at skabe bedre rekrutteringsprocesser, bedre organisationer, bedre performance og gladere medarbejdere. Det handler også om at give flere folk flere muligheder – både i rekrutteringen, i forbindelse med udvikling af organisationer og i folks liv i det hele taget. Jeg bliver stolt af vores indsatser I LUNDMANN, når folk oplever nye berigende muligheder, og dét er en stor drivkraft for mig i mit arbejde.

Kontakt: tlf. +45 3029 6195, Email: Lars@Lundmann.dk