Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

  Employer Branding

  Alle virksomheder vil gerne tiltrække de bedste kandidater, men det er langt fra alle, som er lige gode til det. Virksomhedens omdømme, brand, produktpalet, beliggenhed, nuværende medarbejdere og arbejdsprocesser, muligheder for udvikling mm. spiller alt sammen ind på, hvor god en virksomhed er til at tiltrække nye kandidater. Det er disse elementer, vi optimerer, når vi hjælper dig med employer branding.

  I LUNDMANNs rekrutteringsundersøgelse fra 2016 fremgår det, at netop tiltrækning af de rette kandidater er en akilleshæl for mange virksomheder. Problemet med at tiltrække et tilstrækkeligt antal kvalificerede ansøgere skyldes ofte et mangelfuldt employer brand og/eller en dårlig jobanalyse, hvor der ikke har været tid til at foretage en kreativ gentænkning af jobbet og de udfordringer, som ligger i det. For virksomheden betyder det, at man ikke får de rigtige kandidater til at søge, og/eller at der er for få ansøgere.

  En målrettet branding af virksomheden vil forøge antallet af ansøgere. LUNDMANN hjælper med at optimere virksomhedens brand ift. de ønskede målgrupper. Ligeledes rådgiver vi omkring, hvordan din eksisterende virksomhed kan udnytte sine eksisterende medarbejdere som positive ambassadører. At opbygge et stærkt employer brand er vigtig for tiltrækningen, men bidrager ligeledes til at skabe en meget stærkere virksomhedskultur.

  Opsummerende er her nogle af de aspekter, som du får dækket ind, hvis du bruger LUNDMANN i forbindelse med employer branding:

  • Du øger mængden af potentielle ansøgere
  • Du får et bedre brand af virksomheden
  • Kandidaten får et endnu stærkere tilknytningsforhold til virksomheden – også hos dine eksisterende medarbejdere