Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

  Systemisk Rekruttering

  Den systemiske proces følger strukturen fra den klassiske rekrutteringsproces, men adskiller sig ved et tydeligere fokus på vores grundlæggende filosofi. Denne filosofi handler om, at den gode kandidat ikke bare er noget, vi finder, men noget, som vi skaber. Med ’vi’ menes LUNDMANN, kommende kolleger, ledere og kunder/brugere. Den systemiske proces har en mere dybdegående tilgang og er ofte mere kreativ i indhold.

  Udover de tilpasninger, som vi kan lave til den klassiske rekruttering, er det særligt den dybdegående job- og organisationsanalyse, som skaber merværdien for dig, når du vælger den systemiske rekruttering.

  Organisations- og jobanalyse

  I modsætning til den standard-jobanalyse, som de fleste rekrutteringsfirmaer benytter, tilbyder vi hos LUNDMANN en dybdegående faglig, psykologisk, social og organisatorisk undersøgelse. Her finder vi ud af, hvad der rent faktisk kræves af nye medarbejdere, samt hvilke potentielle forhindringer, der er for deres succes. Vi kigger også på, om du som virksomhed kan strukturere dig ud af dine rekrutteringsudfordringer, altså om du kan spare selve rekrutteringen. Hos LUNDMANN tilbyder vi en systemisk analyse, som bl.a. består af en undersøgelse af virksomhedens kultur, produktivitet, forventninger fra kolleger, ledere såvel som kunder, samt inddragelse af virksomhedens strategi og visioner. Ydermere kan LUNDMANN også inddrage konkurrerende virksomheder i denne proces.

  Resultatet af en job- og organisationsanalyse er ikke floskler med krav og kvalifikationer, men i stedet en indsigtsfuld, detaljeret rollespecifikation, som er lige så relevant for eksisterende medarbejdere som for den nye medarbejder.

  Opsummerende er her nogle af de aspekter, som en solid job- og organisationsanalyse fra LUNDMANN kan bidrage til:

  • Præcis viden om, hvad der er brug for nu OG fremadrettet
  • Risikoen for fejl-match reduceres kraftigt
  • Undgår, at nye medarbejdere blot er en kopi af ”de gamle”
  • Solid indsigt i hvilke parametre der kan motivere potentielle kandidater.
  • Giver et solidt grundlag for, og unikt værktøj til, motiverende jobsamtaler, case-building, og onboarding.

  Ydermere kan du som leder bruge analysen til mange andre formål også som f.eks. performance management, øget medarbejdertilfredshed, opgaveoptimering, produktudvikling mm.