Slide

Undgå de fejl som andre ofte laver!

Langt de fleste virksomheder, bygger deres rekruttering på en model hvori der er indbygget en del alvorlige fejl og mangler. LUNDMANN kvalitetsløfter de steder hvor de hyppigste og mest alvorlige fejl forekommer

Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende

Rekruttering & headhunting ved LUNDMANN

Hos LUNDMANN skræddersyr vi din rekruttering til dit unikke behov. Derfor har vi heller ikke kun én løsning. Vi har samlet tre forskellige rekrutteringspakker, som hver især tilpasses til dig og din virksomhed. De tre pakker er:

 1. Klassisk rekruttering. Det er rekruttering som du kender det. Denne pakke minder om det, som de fleste rekrutteringsbureauer og headhuntere tilbyder.
 2. Systemisk rekruttering
 3. Systemisk Rekruttering Udvidet

Både Systemisk Rekruttering og Systemisk Rekruttering Udvidet bygger på filosofien om, at den gode kandidat er noget, som man skaber; ikke noget man bare kan finde.

Uanset hvilken løsning du vælger – eller om du vælger at kombinere dem – vil du til enhver tid få top-tunede rekrutteringsløsninger af høj kvalitet.  Det ved vi godt, at alle rekrutteringsfirmaer siger. Hos os, der mener vi det, og vi kan bl.a. begrunde det med en dyb forskningsmæssig indsigt i rekruttering, en stor passion for rekruttering og en solid indsigt, og forståelse for dem, som det hele handler om, nemlig mennesker og virksomheder.

Hvis du tror på, at mennesker IKKE kan forandre eller udvikle sig, skal du vælge et andet rekrutteringsfirma. Hvis du derimod mener, at folk sagtens kan forandre sig, så har du brug for LUNDMANN, når du skal foretage din næste rekruttering. Det siger vi, fordi den måde, som de fleste andre foretager rekruttering på, har indlejret en idé om, at mennesker ikke forandrer sig – også selvom rekrutteringskonsulenterne selv tror på, at folk godt kan forandre sig. Du kan læse mere om, hvorfor al traditionel rekruttering har indlejret denne præmis i sig, her.

10 grunde til at vælge LUNDMANN ved din næste rekruttering

Ved at vælge LUNDMANN får du fat i landets førende eksperter indenfor rekruttering og personvurderinger. Det som du kan få ud af dette er bl.a.:

 1. Du får et klart mål med din næste rekruttering.
 2. Du øger poolen af potentielle kandidater.
 3. Du øger effektiviteten af dine nye kandidater hurtigere.
 4. Du sikrer at fastholdelse bliver en integreret del af din rekrutteringsproces.
 5. Du øger ’Return on Investment’ på din rekruttering.
 6. Du får din rekruttering til at påvirke virksomhedskulturen i en positiv retning.
 7. Du får taget et vigtigt skridt i din talent management strategi.
 8. Du får LUNDMANN som positive og konstruktive ambassadører for din virksomhed.
 9. Du får koblet din rekruttering til et strategisk niveau.
 10. Du får bedre og mindre omkostningsfuld rekrutteringsproces.

Kontakt os for at høre mere om hvordan de 10 gode grunde kan udmønte sig i en rekruttering for dig.

Mens du venter, kan du se vores video om rekruttering her: