Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

  Hvem er jeg? – Et kritisk foredrag om personlighed og identitet

  I vores samfund hylder vi ofte de individuelle præstationer, og topchefer bliver ofte klækkeligt belønnet for deres indsatser. Men den individuelle indsats er en illusion, og ingen individer har ”supermand-træk”. Ikke desto mindre forherliges de individuelle præstationer – selv når de ikke er individuelle. Og personvurderinger siger oftere noget om den der foretager vurderingen end af den som bliver vurderet. Dette har både et politisk og teoretisk afsæt.

  I personlighedspsykologien findes der mange forskellige ideer om hvad det vil sige at være et menneske med en personlighed. En af de dominerende teorier, er den som bliver brugt ved personlighedstests. Her finder man ofte nogle ideer om at folks personlighed ligger inde i hovedet på folk, og at personligheden er relativt uafhængigt af den kontekst og situation som man indgår i. Dette er imidlertid kun én teori om personlighed, og der findes adskillige andre, mere plausible teorier, men som af politiske grunde ikke har vundet indpas.

  Dette foredrag omhandler de grundlæggende antagelser om personlighed og identitet. Foredraget belyser en række af de problemer der findes når vi skal svare på spørgsmålet ”hvem er jeg?” For hvem bestemmer egentlig hvem jeg er? Er det dig selv som har det mest rigtige svar på hvem du er, eller er det din ægtefælle, dine forældre, gode venner, psykologen, kollegerne eller din chef? Og findes der overhovedet et rigtigt svar?

  Med dette foredrag kan du lære:

  • At forholde dig kritisk når nogen siger ”jeg har opnået det og det”.
  • Hvordan dit syn på personlighed smitter af på din interaktion med andre mennesker.
  • Om den fremherskende idé om personlighed – og alternativerne til den.
  • Hvordan et nyt syn på personlighed giver dig nye muligheder.
  • At personlighedstests ikke siger særligt meget om det menneske som bliver vurderet.

  Tilpasses til jeres formål

  Foredraget kan både være en kilde til inspiration og give forslag til udvikling og nytænkning. Det bestemmer I. Jeg kan være hos jer i 1 time og op til en hel dag, og arrangementet kan udfoldes som et klassisk foredrag eller som en workshop – afhængigt af jeres ønsker og behov.

  Ring eller skriv til mig, så kan du høre lidt mere, og vi kan finde ud af, om vi passer sammen.

  Med venlig hilsen

  Lars

  Telefon: +45 3029 6195

  Email: lars@lundmann.dk

  Bestil_foredrag_160x46