Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

Rekruttering & headhunting ved LUNDMANN

Hos LUNDMANN skræddersyr vi din rekruttering til dit unikke behov. Derfor har vi heller ikke kun én løsning. Vi har samlet tre forskellige rekrutteringspakker, som hver især tilpasses til dig og din virksomhed. De tre pakker er:

  1. Klassisk rekruttering. Det er rekruttering som du kender det. Denne pakke minder om det, som de fleste rekrutteringsbureauer og headhuntere tilbyder.
  2. Systemisk rekruttering
  3. Systemisk Rekruttering Udvidet

Både Systemisk Rekruttering og Systemisk Rekruttering Udvidet bygger på filosofien om, at den gode kandidat er noget, som man skaber; ikke noget man bare kan finde.

Uanset hvilken løsning du vælger – eller om du vælger at kombinere dem – vil du til enhver tid få top-tunede rekrutteringsløsninger af høj kvalitet.  Det ved vi godt, at alle rekrutteringsfirmaer siger. Hos os, der mener vi det, og vi kan bl.a. begrunde det med en dyb forskningsmæssig indsigt i rekruttering, en stor passion for rekruttering og en solid indsigt, og forståelse for dem, som det hele handler om, nemlig mennesker og virksomheder.

Hvis du tror på, at mennesker IKKE kan forandre eller udvikle sig, skal du vælge et andet rekrutteringsfirma. Hvis du derimod mener, at folk sagtens kan forandre sig, så har du brug for LUNDMANN, når du skal foretage din næste rekruttering. Det siger vi, fordi den måde, som de fleste andre foretager rekruttering på, har indlejret en idé om, at mennesker ikke forandrer sig – også selvom rekrutteringskonsulenterne selv tror på, at folk godt kan forandre sig. Du kan læse mere om, hvorfor al traditionel rekruttering har indlejret denne præmis i sig, her.

Aspekter, som går igen på tværs af de forskellige løsninger

  • Vi er dine ambassadører. Vi er ikke bare dine rekrutteringskonsulenter. Mens vi arbejder for dig, betragter vi os selv som dine bedste ambassadører og partnere. Det er derfor, vi går så meget op i at gøre dig endnu mere succesrig, end du allerede er. Når du er succesrig, så er vi det også.
  • Vi gør det let for dig. Som kunde hos LUNDMANN tilbyder vi at stå for alt omkring rekrutteringen. Du er med i det omfang, du har lyst til det. Vi står for alt det praktiske (indkaldelser, afslag, koordinering, planlægning mv.). Via vores netværk, kan vi også stå for kontrakter mv.
  • Klar agenda. Vi udfærdiger en helt konkret og klar agenda for rekrutteringen, som alle kandidater præsenteres for inden jobsamtalen. Hermed sikrer vi, at alle har det samme forberedelsesgrundlag. Dermed kommer jobsamtalen til at opleves mere retfærdig, ligesom vi sikrer at kandidaterne vurderes ud fra de samme parametre.
  • Varighed. Fra at vi har fået opgaven, til udvælgelsen er sket, går der som regel mellem 4 og 12 uger. Ved brug af headhunting går det ofte lidt hurtigere, og ved ordinære processer lidt længere.
  • Status og afrapportering. Vi prioriterer kommunikation højt. I den periode, hvor du samarbejder med os, leverer vi løbende en status på processen. Her fortæller vi, hvad vi laver, og hvor langt vi er kommet siden sidst. Processen bruges også til løbende at afstemme ønsker og forventninger, således at du er helt sikker på, at vi leverer præcist det, som du har brug for.
  • Evaluering. Såvel løbende, som umiddelbart efter ethvert rekrutteringsforløb, evaluerer vi hele forløbet med kunden. Det gør vi for at sikre, at vi hele tiden gør det, der ønskes og forventes af os. Med vores indsigt i den nye kandidat, kan vi hjælpe til med at tilpasse dine arbejdsgange til medarbejderen og vice versa. Opfølgningen kan desuden suppleres med dybdegående coaching, der udføres af psykologer med speciale i arbejds- og organisationspsykologi.