Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

  Klassisk Rekruttering

  Med få variationer er den klassiske rekruttering, det standardprodukt, man finder hos de fleste rekrutteringshuse og headhuntere. Det, der varierer rekrutteringshuse imellem, er, hvor gode de er til at håndtere processen. Hos LUNDMANN får du dygtige, dedikerede og højt specialiserede konsulenter og psykologer som håndterer, hele processen for dig.

  Vores klassiske rekruttering har ti trin:

  1. Indledende møde omkring udfordringer, organisation og job.
  2. Jobanalyse (interviews med leder og eventuelle nøglemedarbejdere)
  3. Udfærdigelse af jobannonce, evt. supplering af search og headhunting
  4. Screening af ansøgninger og udvælgelse af kandidater til jobsamtaler
  5. Første jobsamtaler afholdes – gerne sammen med repræsentant(er) fra virksomheden
  6. Forberedelse af eventuelle tests og cases
  7. Anden jobsamtale (Anden jobsamtale bygger på en evaluering af første jobsamtale). Det er også her cases, og evt. tests, aktiveres
  8. Udvælgelse og indhentning af referencer
  9. Afslutning
  10. 3 mdrs. opfølgning

   Vi tilbyder desuden en række tillægsydelser til vores klassiske rekruttering. Se mere her.

   Andre karakteristika ved LUNDMANNs klassiske rekruttering

  • Vi er dine ambassadører. Vi er ikke bare dine rekrutteringskonsulenter. Mens vi arbejder for dig, betragter vi os selv som dine bedste ambassadører og partnere. Det er derfor, vi går så meget op i at gøre dig endnu mere succesrig, end du allerede er. Når du er succesrig, så er vi det også.
  • Vi gør det let for dig. Som kunde hos LUNDMANN tilbyder vi at stå for alt omkring rekrutteringen. Du er med i det omfang, du har lyst til det. Vi står for alt det praktiske (indkaldelser, afslag, koordinering, planlægning mv.). Via vores netværk, kan vi også stå for kontrakter mv.
  • Klar agenda. Vi udfærdiger en helt konkret og klar agenda for rekrutteringen, som alle kandidater præsenteres for inden jobsamtalen. Hermed sikrer vi, at alle har det samme forberedelsesgrundlag. Dermed kommer jobsamtalen til at opleves mere retfærdig, ligesom vi sikrer at kandidaterne vurderes ud fra de samme parametre.
  • Varighed. Fra at vi har fået opgaven, til udvælgelsen er sket, går der som regel mellem 4 og 12 uger. Ved brug af headhunting går det ofte lidt hurtigere, og ved ordinære processer lidt længere.
  • Status og afrapportering. Vi prioriterer kommunikation højt. I den periode, hvor du samarbejder med os, leverer vi løbende en status på processen. Her fortæller vi, hvad vi laver, og hvor langt vi er kommet siden sidst. Processen bruges også til løbende at afstemme ønsker og forventninger, således at du er helt sikker på, at vi leverer præcist det, som du har brug for.
  • Evaluering. Såvel løbende, som umiddelbart efter ethvert rekrutteringsforløb, evaluerer vi hele forløbet med kunden. Det gør vi for at sikre, at vi hele tiden gør det, der ønskes og forventes af os. Med vores indsigt i den nye kandidat, kan vi hjælpe til med at tilpasse dine arbejdsgange til medarbejderen og vice versa. Opfølgningen kan desuden suppleres med dybdegående coaching, der udføres af psykologer med speciale i arbejds- og organisationspsykologi.