Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

    Panta Rei - alting flyder. Heraklit (540-480 f.v.t.) er kendt for at sige, at man ikke kan stige ned i den samme flod to gange. For det er ikke den samme flod og det er ikke det samme menneske.

    Panta Rei – alting flyder. Heraklit (540-480 f.v.t.) er kendt for at sige, at man ikke kan stige ned i den samme flod to gange. For det er ikke den samme flod og det er ikke det samme menneske.

    Filosofien

    At finde den perfekte personlighed er en illusion. På samme måde har ”de rigtige erfaringer” heller ikke nogen entydig definition. Hos LUNDMANN tror vi på, at en god medarbejder er noget, man bliver – ikke noget, man er, inden man starter i nyt job. Vi tror også på, at det er andres perspektiver på en person (frem for vedkommendes eget), som afgør, om vedkommende kan blive en succes i sit job.

    Om en organisation klarer sig godt, handler om meget andet end kun god ledelse. Det handler om produkter, relationer, konkurrenter, motiverede medarbejdere, lovgivning, og ikke mindst kreativitet. En ændring på ét parameter, spiller ind på de øvrige. At se mennesker og organisationer igennem den kontekst som de befinder sig i, er det særlige ved den måde som LUNDMANN løfter på. Både når det kommer til rekruttering og til at skabe strukturelle og organisatoriske forandringer.