Slide

”Fastholdelse starter før rekrutteringen!”

Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

Panta Rei - alting flyder. Heraklit (540-480 f.v.t.) er kendt for at sige, at man ikke kan stige ned i den samme flod to gange. For det er ikke den samme flod og det er ikke det samme menneske.

Panta Rei – alting flyder. Heraklit (540-480 f.v.t.) er kendt for at sige, at man ikke kan stige ned i den samme flod to gange. For det er ikke den samme flod og det er ikke det samme menneske.

Filosofien

At finde den perfekte personlighed er en illusion. På samme måde har ”de rigtige erfaringer” heller ikke nogen entydig definition. Hos LUNDMANN tror vi på, at en god medarbejder er noget, man bliver – ikke noget, man er, inden man starter i nyt job. Vi tror også på, at det er andres perspektiver på en person (frem for vedkommendes eget), som afgør, om vedkommende kan blive en succes i sit job.

Hos LUNDMANN hjælper vi virksomheder og kandidater med at finde og skabe den rigtige person. Vi ser rekruttering som en integreret del af organisationens øvrige arbejde. Vi tror på, at en god rekrutteringsproces skal bidrage til at gøre hele virksomheden bedre.