Foredrag & workshops

Lars Lundmann tilbyder foredrag og workshops, der giver inspiration til nye og anderledes forståelser af rekruttering, personlighed, organisationer, og ja, endda selve sandheden. Alle arrangementer kan afholdes både som foredrag, kurser og workshops og tilpasses til dit unikke behov.

foredrag_icon Rekruttering og udvælgelse – gamle problemer og nye metoder

Dette foredrag illustrerer de grundlæggende antagelser som gør enhver rekruttering yderst problematisk. Foredraget tager afsæt i resultaterne fra min ph.d., og gennemgår de udfordringer og problemer der er ved at bruge den traditionelle rekrutteringsmetode. Foredraget tilbyder endvidere en række alternativer hertil. Foredraget henvender sig specifikt til ledere, HR-folk, headhuntere og rekrutteringskonsulenter. Læs mere her!

Bestil_foredrag_160x46

foredrag_icon  Forny din organisation NU

Når virksomheder stagnerer, eller kører ned af bakke, bliver ledelse og medarbejdere ofte mere og mere desperate. Det skaber en ond cirkel hvor modet forsvinder, og sætter turbo på dårlige beslutninger. Noget skal gøres. Men hvad? I dette foredrag sætter du tankerne fri, og får inspiration til at gentænke din organisation og forretning

Bestil_foredrag_160x46

foredrag_icon  Sandheden er ikke noget du finder, men noget du skaber

Vores problemer – organisatoriske, psykologiske og samfundsmæssige – er tæt bundet sammen med vores forståelser af virkeligheden. Objektiviteten hyldes (stadig) i videnskab, på trods af, at det er subjekter som frembringer videnskaben. Dette foredrag problematiserer vores forståelser af sandhed, virkelighed og objektivitet, og fortæller hvordan de hver især bliver konstrueret. Formålet? Formålet er at åbne op for nye udsyn og forståelser til bedre liv, organisationer og samfund. Jeg har lavet en lille video om dette foredrag. Den kan du finde her.

Bestil_foredrag_160x46

foredrag_icon ”Viden er fandeme ikke et synspunkt!” – eller er det?

I forbindelse med DR’s program ”Ellen imellem”, kom professor Anja C. Andersen med statementet ”Viden er fandeme ikke et synspunkt!”. Dette synspunkt (altså at viden ikke skulle være et synspunkt), har siden vundet støtte blandt adskillige mennesker. Men viden, kan godt betragtes som et synspunkt – og det giver faktisk mere mening at gøre det, ligesom det også kan skabe mere og bedre dialog. Lær mere om hvordan viden bliver konstrueret, og hvordan en kritisk tilgang kan give nye veje tila t løse udfordringer. Se mere om det her, og se også den lille video jeg har lavet om foredraget.

Bestil_foredrag_160x46

foredrag_iconHvem er jeg? Et kritisk foredrag om personlighed og identitet

Et foredrag der omhandler grundlæggende antagelser om personlighed og identitet. Foredraget belyser en række af de problemer der er når vi skal svare på spørgsmålet ”hvem er jeg?”. Dette er der nemlig mange modstridende, men lige gode (!), svar på. Ydermere så kompliceres spørgsmålet af hvem der bestemmer hvem jeg er? Er det dig selv som har det mest rigtige svar på hvem du er, eller er det  din ægtefælle, dine forældre, gode venner, psykologen, kollegerne eller din chef? Og findes der overhovedet et rigtigt svar? Læs mere her.

Bestil_foredrag_160x46

foredrag_icon  Sådan klarer du jobsamtalen

Dette foredrag henvender sig til folk der står overfor at skulle til jobsamtaler. Foredraget hudfletter jobsamtalens svagheder, og illustrerer hvordan man ved at være bevidst om disse, kan klare sig langt bedre igennem en jobsamtale. Foredraget leverer overraskende bud på teknikker for den som står overfor en jobsamtale. Foredraget henvender sig til såvel ledige såvel som folk der står overfor et jobskifte.

Bestil_foredrag_160x46

foredrag_icon  Målinger af medarbejdere

I disse år ses der en stigende tendens til at ville måle mennesker. Dette ses helt fra folkeskolen og over til rekruttering og virksomheders performance management programmer. Spørgsmålet er imidlertid hvordan vi overhovedet måler vores medarbejdere? En måling giver kun mening for så vidt den kan sige noget sandfærdigt om dem sm den skal måle. Foredraget diskuterer hvordan ideen om objektive målinger er illusorisk, og kommer i den forbindelse ind på alternativer hertil. Foredraget henvender sig såvel til dem som indfører målingssystemer på arbejdspladsen, såvel til dem som udsættes for dem.

Bestil_foredrag_160x46

foredrag_icon Kvalitativ metode – hvis du rent faktisk gerne vil vide noget om det som du undersøger

Kvantitativ forskning og undersøgelsesmetoder er særdeles udbredte i vestlige samfund. Størstedelen af de undersøgelser som du læser om i medierne bygger på kvantitative data som har indbygget en række fejl og problemer. Dette betyder, at det som du tror du ved, ved du ofte ikke alligevel. Med en workshop i kvalitative metoder, lærer du hvordan du undersøger mennesker psykologisk når du rent faktisk gerne vil vide noget om dem.

Bestil_foredrag_160x46

Alle foredrag tilpasses specifikt til de behov som du/I måtte have.

Bestil_foredrag_160x46