Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

  Tina-Gaarn-Christensen_200x200Tina Gaarn Christensen

  Indehaver af Leadinspire

  Lars Lundmanns foredrag ’Hvem bestemmer hvem vi er’ er virkeligt inspirerende, og har givet mig mange nye indsigter omkring personlighedsprofiler og brugen af dem. Flere af dem kunne jeg handle på med det samme. I mit arbejde med leder- team- og medarbejderudvikling, er det afgørende at jeg ved, hvad der er op og ned i verdenen af udviklingsværktøjer og det bidrager Lars Lundmann helt klart til, med sine studier. Til foredraget var der mange meninger omkring personlighedsanalyser, og -tests, men Lars var eminent til at anerkende forskellige perspektiver samtidig med, at hans budskaber var klare. Det var en fornøjelse at deltage, og jeg bruger masse af indholdet i mit daglige arbejde. Tak for en god oplevelse.

   

  Thea Hass

  Direktør, Spejderne

  Spejderne har brugt LUNDMANN til ansættelsen af en projektleder for Ungdomsøen. Ungdomsøen er et højtprofileret projekt, som involverer mange forskellige organisatoriske og politiske interesser. Det er derfor helt essentielt for projektet, at de mange interessenter er blevet hørt og involveret i rekrutteringsprocessen, og at der er skabt en fælles forståelse for projektlederens rolle. Denne opgave har LUNDMANN løftet på en virkelig god og professionel måde, så der blev skabt et solidt fælles fundament for rekrutteringen.

  LUNDMANN gav os inspiration til at gennemføre rekrutteringen på en ny måde, hvor vi fik lavet en video, i stedet for traditionelle jobannoncer. Videoen blev flittigt delt på sociale medier, og nåede ud til mere end 100.000 personer, og resulterede i et meget kvalificeret ansøgerfelt. LUNDMANN har desuden fokus på, hvordan man kan flytte fokus fra kandidaternes CV’er til et fokus på de reelle kompetencer, som ansøgerne har, og denne tilgang har været spændende at afprøve. LUNDMANN udfordrer vanetænkningen, og tilbyder en alternativ rekrutteringsproces, som jeg ikke vil tøve med at anvende igen.

   

  Kenneth Gøtterup

  Direktør, Behandlingsskolerne

  Jeg har samarbejdet med Lars Lundmann igennem et par år. I min tidligere stilling som centerchef på velfærdsområdet i Københavns kommune har jeg anvendt Lars til at udfordre os på vores rekrutteringsstrategi og undervisning af ledere i rekruttering. Gennem Lars` store indsigt i rekruttering, en viden der båret på evidens, fik vi bragt nye perspektiver i spil, blev udfordret på vores traditionelle tilgange til rekruttering og vigtigst af alt fik vi styrket vores fremtidige praksis når vi rekrutterer. Lars` viden om rekruttering er enorm og han har en fantastisk evne til at sætte sig ind i netop ens egen organisations kultur og værdier, og udfordrer lige præcis der, hvor der er behov for det.

  Jeg har samtidig haft fornøjelsen at anvende Lars som coach og her får man en nærværende, indsigtsfuld coaching, hvor man hver eneste gang går hjem, beriget, udfordret og mere nysgerrig på egen og andres praksis.

   

  Anders Morten Christoffersen

  bestyrelsesformand for Verdens Skove

  Vi har brugt LUNDMANN til at bistå os i rekrutteringen af vores nye sekretariatschef. Det har været en sjov, spændende og en rigtig god proces. Det gælder både ift. hele caseudviklingen, forberedelse af spørgsmål, facillitering og styring af jobsamtaler og den gode sparring undervejs i processen. Den transparens og forberedelse som LUNDMANN ligger for dagen, skaber et fedt forum for både kandidater og for os i ansættelsespanelet – og så er de hurtige. Vi kan til enhver tid anbefale LUNDMANN når det handler om rekruttering.

  .

   

  Stefan Møller Christiansen

  Skolechef, Mariagerfjord Kommune

  I begyndelsen af januar slog vi en distriktsleder-stilling op hos os. Her modtog vi desværre kun én kvalificeret ansøgning. Vi snakkede i den forbindelse med LUNDMANN, som anbefalede os IKKE at genopslå stillingen – som vi ellers normalt gør – men se på den med friske øjne. Det blev til en øjenåbnende oplevelse af, hvordan man også kan lave stillingsopslag. LUNDMANN udarbejdede et stillingsopslag der var udformet som en case, og som derfor ikke stiller de traditionelle standardkrav til kandidaten. Stillingsopslaget blev udarbejdet som en high-fidelity case hvor der både er fokus på det sociale, psykologiske og faglige niveau hos kandidaten.

  Resultatet var både mange flere ansøgere, en langt mere spændende proces, og positive tilkendegivelser fra såvel kollegaerne i andre kommuner som de konkrete ansøgere. Dertil kommer LUNDMANNs hurtige responstid, høje engagement og gode opfølgning på processen. Processen er stadig i gang, men allerede nu kan jeg sige, at hvis du også vil have mere værdi i din rekruttering, og bryde med de vante rammer, så vil jeg til enhver tid anbefale dig at kontakte LUNDMANN.

   

  Morten-BallisagerMorten Ballisager

  Direktør, Konsulenthuset Ballisager A/S

  Rekruttering udgør en stor del af forretningen hos Ballisager. Grunden til vores succes er at vi løbende holder vores viden og værktøjer opdateret, og det er i denne forbindelse at vi har samarbejdet med Lars Lundmann. Lars’ perspektiver er på en gang udfordrende og perspektiverende for rutinerede rekrutteringsspecialister. Lars formår at formidle et komplekst felt på en let tilgængelig måde. Hvis du vil arbejde seriøst med rekruttering og -udvikling, kan jeg på det varmeste anbefale Lars.

   

  Kasper Sonne

  Centerchef, Familie, Social & Beskæftigelse, Faxe Kommune

  Lars Lundmann har bl.a. lavet en undersøgelse af vores rekrutteringsindsats i centeret. Efterfølgende har vi afholdt strategiseminar hvor Lars præsenterede resultaterne for vores ledere. Jeg var begejstret for såvel det indhold som Lars leverede som den måde som han leverede det på. Som ekspert, formidler og som evaluator vil jeg ikke tøve med at anbefale Lars til dem jeg kender.

   

  Rune_lærernes-a-kasseRune Thorup

  Vicesekretariatschef, Lærernes A-kasse

  Tak til Lars Lundmann for inspirerende oplæg om jobsamtalens præmisser. Jobkonsulenterne i Lærernes a-kasse fik både en faglig oplevelse og direkte praktisk anvendelig input. Lars har kort sagt løftet rådgivning og karrieresparring i forhold til lærerne.

   

   

  Michael-Johansen_CCNMichael Johansen

  Administrerende Direktør, CCN

  CCN er en organisation som arbejder med netværk inden for HR og Ledelse. CCN bidrager til at gøre dygtige ledere og HR-folk endnu bedre til at forstå hvad der skal til for at mennesker kan virke med respekt for organisationen.

  Jeg har haft et længerevarende samarbejde med Lars knyttet til udvikling af Organisation, Ledelse og Mennesker.

  Grunden til jeg fastholder kontakten til Lars er, at han tør udfordre det eksisterende – ikke på en provokerende måde men i en saglig dialog, i øjenhøjde med ansvarlige i store virksomheder når det handler om mennesker i udvikling.

  Det kræver stort mod at gå mod strømmen. Det vi er vante til. At turde udfordre ”state of the art”. Det tør Lars – og han gør det godt.  Lars er særdeles velfunderet i sin argumentation og derfor har Lars fået succes i skabelsen af en dialog der rykker og bryder med vanetænkningen.

  Det er en kombination af hans tunge faglighed og hans personlighed der gør at vi kan se på tingene sammen og stille spørgsmål ved det vi gør og tænker – sammen og hver for sig. Han rører ved noget vi fornemmer i forvejen uden at forkaste retten til at tænke selv.

  Han åbner muligheden for at skabe plads til Spørgsmålet uden at tage patent på Svaret. Uanset om det handler om ledelse, personvurderinger, medarbejdermålinger eller eksistentielle problematikker, så sørger han for vi sammen undersøger terrænet og finder nye vinkler at begribe det på. Lars’ unikke måde at gå til mennesker på, gør samarbejdet med ham til et frirum hvor nyudvikling kan finde sted.

   

  Steen_jensen_200x200Steen Jensen

  Arbejdsmarkedskonsulent, Finansforbundet

  Vi har samarbejdet med Lars Lundmann omkring afholdelse af kurser for vores ledige medlemmer. I vores evalueringer har Lars fået utroligt gode tilbagemeldinger. Lars’ kurser er på én gang både spændende, underholdende, lærerige og meget konkrete så de kan bruges til noget. I Finansforbundet har vi derfor også valgt at fastholde vores samarbejde med Lars.

   

  marianne_visfeldt_200x200Marianne Visfeldt Lindholm

  Konsulent, Forlaget Mrs Robinson

  Jeg har haft fornøjelsen af, gennem Dansk Magisterforening, at deltage i et relevant og yderst tankevækkende arrangement med Lars Lundmann. Under overskriften ”Test og jobsamtaler” fremlagde han opsigtsvækkende resultater af sin forskning i rekruttering af medarbejdere, der bl.a. afmonterer validiteten af personlighedstest og argumenterer for ansøgers brug af persona og storytelling i forbindelse med en jobsamtale. Lars Lundmann er en glimrende foredragsholder, der på sjælden vis kombinerer høj faglighed med en stærk formidlingsevne og et stort personligt nærvær. Hans forskning vender uden tvivl op og ned på hele rekrutteringsbranchen.

   

  Janus_Staffe2Janus Staffe

  Psykolog, cand.psych.aut., Region Syddanmark

  Jeg har haft fornøjelsen af Lars som underviser på specialpsykologuddannelsen. Lars er en levende og nærværende underviser som tydeligvis er godt hjemme i sit stof. Han formår at gøre et omfattende og kompliceret stofområde (Kvalitative Forskningsmetoder) nærværende og letforståeligt, ved hjælp af sin store viden og pædagogiske undervisningsmetoder.

   

  Christina Bro Gregersen

  Jeg har brugt Lars / LUNDMANN til karrieresparring og outplacement. Det har jeg været utrolig glad for. Kombinationen af at tage hånd om bekymringer fra fortiden, strukturere min proces og give mig den rette hjælp til selvhjælp, har været rigtig god. Det har været meget motiverende at samarbejde med ham / dem, og jeg vil til hver en tid anbefale dem til andre.