Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

  Lars Lundmann

  Cand.psych., ph.d.

  Når jeg kigger tilbage på det, jeg har lavet igennem det meste af min karriere, så er omdrejningspunkterne at afstigmatisere folk, som er blevet sat i bås, og troen på at de fleste kan det meste hvis de får mulighed for det.

  At ændre på organisationer, arbejdsopgaver, eller strukturer og coache folk ud fra nye kreative vinkler, er metoderne. Det var omdrejningspunktet da jeg arbejdede som praktiserende psykolog, var iværksætter af lampefirmaet Luxum, var ansat som sekretariatschef i Solidaritet, og da jeg skrev ph.d. Det er en også en væsentlig pointe i mange af de artikler og bøger som jeg har været med til at skrive og i de forskellige foredrag som jeg udbyder.

  Formålet med LUNDMANN er bl.a. at skabe bedre rekrutteringsprocesser, bedre organisationer, bedre performance og gladere medarbejdere. Det handler også om at give flere folk flere muligheder – både i rekrutteringen, i forbindelse med udvikling af organisationer og i folks liv i det hele taget. Jeg bliver stolt af vores indsatser I LUNDMANN, når folk oplever nye berigende muligheder, og dét er en stor drivkraft for mig i mit arbejde.

  Kontakt: tlf. +45 3029 6195, Email: Lars@Lundmann.dk