Lyst til at vide mere?

Skriv dit navn og tlf.nr. her, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak.

  Systemisk Rekruttering Udvidet

  Hos LUNDMANN tilbyder vi en systemisk udvidet rekruttering. Det betyder, at du udover det som du får i den systemiske rekruttering, også får et skræddersyet onboardingprogram. Du skal prioritere dette program, fordi den værdi, som den nye medarbejder tilfører virksomheden, reelt først opstår, når kontrakten er forhandlet på plads.

  De fleste medarbejdere er meget motiverede, når de skal begynde på et nyt job. Når folk så er begyndt på deres arbejde, sker der ofte det, at motivationen daler. Dette skyldes ofte, at det den pågældende virksomheds onboardingprogram ikke er tilpasset den nye medarbejder. Det er her, LUNDMANN skaber merværdi. Vi bruger den viden, som vi har fået igennem hele rekrutteringsprocessen, og specielt den viden, som vi indsamler via den systemiske job- og organisationsanalyse kommer i spil her. Denne viden bruger vi til at sikre, at jeres nye medarbejder bliver velintegreret hurtigst muligt. Det er det, vi kalder for skræddersyet onboarding.

  LUNDMANN hjælper dig med at implementere et onboardingsystem, der er langt foran de fleste systemer på markedet i dag. En god kandidat er ikke noget, man finder, men noget, man skaber. LUNDMANN hjælper med at skræddersy et program, der både tager hånd om de formelle ting, opgavekompetencer såvel som etableringen af gode kunde- og samarbejdsrelationer.

  Opsummerende er her nogle af de fordele, du opnår ved at lade LUNDMANN køre dit onboardingprogram:

  • Medarbejderen kommer hurtigere op i gear.
  • Medarbejderen bliver hurtigt helt klar på sin rolle ifm. kerneopgaverne.
  • Du reducerer den usikkerhed, der altid er hos nye medarbejdere.
  • Der sker en øget integrationen på arbejdspladsen.
  • Du øger sandsynligheden for positiv fastholdelse.